Welzijnspraktijk Edelman

Massage voor het personeel

Op 13 & 14 november mocht Welzijnspraktijk Edelman in het kader van ‘De week van de werkstress’ een geweldig leuke opdracht uitvoeren voor Solits in Wateringen.

Alle personeelsleden kregen namelijk een 35 minuten durende massage aangeboden van de werkgevers Diego & Brenda Kooij. Een mooie manier om aan hun medewerkers te laten zien dat ze hun gezondheid en welzijn hoog in het vaandel hebben. Een massage is immers een perfecte manier om spierspanning los te maken, maar ook een doeltreffend middel tegen spanning- of stressklachten.

13 van de 18 medewerkers maakten dankbaar van deze bijzondere aanbieding gebruik. De massages vonden op locatie plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en leverden veel positieve reacties op. Ook zelf vond ik het natuurlijk superleuk om te doen!

Vrijblijvende aanbieding op maat?
Wil jij als werkgever je personeel ook eens op een bijzondere manier in het zonnetje zetten, een steuntje in de rug geven of een bijdrage leveren aan hun welzijn (wat zich uiteraard ook weer terugverdient). Neem dan vrijblijvend contact op voor een aanbieding op maat.