Welzijnspraktijk Edelman

Feestdagen aanbieding

Het is nog volop herfst. Een tijd van loslaten en ruimte maken. Onlangs schreef ik er al een blog over. Volgens het ritme van de natuur is dit een periode ter voorbereiding op de winter. Het is in onze hectische cultuur vaak een hele uitdaging om op dit ritme af te stemmen.

Zeker tijdens een drukke decembermaand. In plaats van mee te bewegen naar meer rust en stilte gaan we juist vaak de andere kant op. Er moet nog van alles worden afgerond in de laatste maand van het jaar. En je wilt je beste feest-beentje voor zetten bij familie of vrienden tijdens de feestdagen. Druk druk druk dus…

Daarom kan een op de herfst afgestemde ontspanningsmassage een weldadige ondersteuning zijn. Enorm ondersteunend om wat dan ook los te laten en zo ruimte te maken om meer bij jezelf te komen en te blijven.

Gun jezelf en/of een ander dit cadeau!

Het is vaak al een geweldige stap in de goede richting als je jezelf dit kunt gunnen. Om die drempel wat te verlagen heb ik een mooie december-aanbieding: een massage-cadeaubon ter waarde van € 65,- (een uur afgestemde ontspanningsmassage) voor de prijs van slechts € 50,- !

Natuurlijk ook geweldig leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen 🙂