Welzijnspraktijk Edelman

Loopschool Westland

Loopschool Westland is onderdeel van Welzijnspraktijk Edelman.
Deze loopschool biedt diverse onderdelen aan, zoals: Loopgroep ‘s-Gravenzande, Mindful hardlopen, Mindful wandelen en Yoga running:

Loopgroep ‘s-Gravenzande:
Deze loopgroep vindt ook in 2019 weer plaats op de maandagavond om 19:30 uur van het Juliana Sportpark van fc ‘s-Gravenzande.
Je kunt kiezen uit de ‘start to rungroep’ en de ‘gevorderdengroep’.

Mindful hardlopen:
Iedere woensdagochtend en zaterdagochtend biedt Welzijnspraktijk Edelman Mindful Hardlopen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Locatieschema’s zijn altijd te vinden op de speciale informatiepagina over Mindful Hardlopen en in de kalender op de homepage. We starten altijd om 9:30 uur.

Mindful wandelen:
Iedere vrijdagochtend biedt Welzijnspraktijk Edelman Mindful wandelen aan. Er wordt vanaf diverse mooie locaties in en om het Westland getraind. Meer informatie vind je op de ‘Mindful wandelen pagina’. Aanvang wandeling: 9:30 uur.

Yoga Running:
Yoga Running is een combinatie van 45 minute mindful running en 45 minuten yin yoga. Twee bewustzijnsverhogende bewegingsvormen die elkaar heel goed aanvullen en versterken. Het resultaat is meer rust, harmonie, fitheid en balans en dat op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

De locatie waar we verzamelen en yoga doen is PLSTK, café de zeetoren aan de Helmweg in Hoek van Holland. De resterend trainingen van 2019 vinden elke eerste zondag van de maand plaats in de periode van september t/m december. Daarna volgen weer nieuwe series. Meer weten? Kijk dan op de infopagina over Yoga Running.