Welzijnspraktijk Edelman

George Edelman

Mijn naam is George Edelman. Mijn hoog sensitiviteit is de basis voor mijn welzijnspraktijk.

Ik geloof in het goede van de mens en weet dat liefde de basis is van de gehele natuur.
De belangrijkste opleiding die te doen is is het leven zelf. Die opleiding doe ik nu sinds 1965. In deze periode heb ik diverse andere opleidingen gevolgd. In 2020 heb ik de 4 jarige opleiding tot spiritueel werker afgerond.

Ik vind het belangrijk om mezelf altijd af te blijven vragen of ik het nog leuk vindt wat ik doe want hetgeen ik leuk vindt kan ik met passie en vanuit hartsverbinding doen.  Ik geloof ook dat het de bedoeling is van het leven dat je blij wordt van wat je doet. Ik hou van mijn werk en doe het met veel toewijding en liefde.

Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau (de 4 dimensies) om zodoende de balans en harmonie zoveel mogelijk te optimaliseren. Mijn streven is om mijn cliënten te laten ervaren hoe (genees)krachtig ze zelf zijn en hoe te leren afstemmen op de voor hen juiste frequentie.

Het lichaam vertelt veel over bewuste en onbewuste blokkades. Middels diverse krachtige werkvormen in combinatie met mijn hoog gevoeligheid ben ik in staat om de taal van het lichaam te verstaan, te behandelen en een advies op maat te geven.

Ik geloof sterk in een open, eerlijke en transparante communicatie vanuit gelijkwaardigheid om zo vanuit een optimaal mogelijke verbinding te behandelen, te coachen en training te geven. De beste en meest efficiënte behandeling creëer je samen, de mooiste training ontstaat vanuit een mooie en open groepsenergie.

Opleidingen en ervaring

De diverse werkvormen die ik aanbied zijn op elkaar afgestemd en allemaal bedoeld om te harmoniseren en balans te brengen in de 4 dimensies.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen afgerond op het gebied van (energetisch) lichaamswerk en bewust bewegen:

Energetisch lichaamswerk en sensi therapie
In mijn opleiding bij de 4d life academy heb ik prachtige werkvormen geleerd zoals o.a. shiatsu, Chi Nei Tsang en energetisch lichaamswerk. Zoals kenmerkend voor veel kwalitatief goede spirituele opleidingen werd er ook hier veel aandacht besteed aan het eigen bewustwordingsproces en de spirituele ontwikkeling. Daarnaast volgde ik de sensi therapie opleiding met succes en ben ik dus gekwalificeerd sensi therapeut.  

Bewust Hardlopen, bewust wandelen (oftewel ‘Mindful running en Mindful walking’), Chi running
In 2007 heb ik mijn welzijnspraktijk opgericht, die ik perfect kon combineren met mijn werk als sporttherapeut bij de Parnassia/BAVO groep. Helaas werd ik in 2014 boventallig verklaard binnen de GGZ. De oprichting van mijn eigen Mindful (hard)loopgroepen vond twee jaar eerder plaats. Naast de nodige diploma’s die ik haalde bij de atletiekunie, heb ik me gespecialiseerd in Bewust Hardlopen bij REactive. Dit vloeide voort uit de specialisatie Chi Running bij dezelfde organisatie. In de loop van de tijd heb ik diverse elementen toegevoegd aan deze trainingsleer zoals meditatie, ademwerk en diverse aspecten uit de wereld van yoga en martial arts. Inmiddels heb ik ruim 33 jaar ervaring als trainer loopgroepen. De laatste 11 jaar daarvan heb ik me gespecialiseerd in de combinatie (hard)lopen en mindfulness. In 2018 heb ik Biefit loopschool Westland opgericht.

Ademcoach, spiritueel werker en Merkaba Heler
In 2016/2017 volgde ik een opleiding tot ademcoach bij Adem en Stem.
In 2020 heb ik mijn meest recente opleiding afgerond tot spiritueel werker Aurora. Deze fantastische 4 jarige opleiding volgde ik bij Spiritueel Centrum Aurora.
Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik via deze weg een nog grotere verdiepingsslag kon maken in mijn eigen (spirituele) bewustzijnsontwikkeling. Werkvormen als voice dialoque,  ademwerk (deze werkvorm betekende voor mij een verdere verdiepingsslag omdat ik al ademcoach was toen ik met deze opleiding startte), systemisch werk, sjamanisme, gestalt, regressie en reïncarnatie therapie, en professionele coaching behoorden onder meer tot het vakkenpakket. Al deze werkvormen heb ik inmiddels opgenomen in mijn aanbod.

Tevens heb ik bij deze organisatie 5 niveaus Merkaba Heler gedaan. Dit is een bijzonder krachtige vorm van heling. Eind 2020 behaalde ik  niveau 5 (het hoogst haalbare) ‘Kosmisch heler’.

Ik combineer nu vaak -uiteraard in overleg met de cliënt- diverse vormen lichaamswerk met Merkaba heling. Dit blijkt een bijzonder krachtige combinatie te zijn. Er komt meestal een uiterst heldere stroom energetische informatie tot stand waarmee de cliënt een waardevol advies krijgt ten bate van zijn of haar (ontwikkelings) proces.