Welzijnspraktijk Edelman

George Edelman

Mijn naam is George Edelman. Mijn hoog sensitiviteit is de basis voor mijn welzijnspraktijk.

Ik begeleid mensen om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, gezond(er) en vitaler te worden, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau (de 4 dimensies). Mijn streven is om mijn cliënten te laten ervaren hoe (genees)krachtig ze zelf zijn.

Het lichaam vertelt veel over bewuste en onbewuste blokkades. Middels diverse krachtige werkvormen in combinatie met mijn hoog gevoeligheid ben ik in staat om de taal van het lichaam te verstaan, te behandelen en een advies op maat te geven.

Ik geloof sterk in een open, eerlijke en transparante communicatie vanuit gelijkwaardigheid om zo vanuit een optimaal mogelijke verbinding te behandelen, coaching en training te geven. De beste en meest efficiënte behandeling creëer je samen, de mooiste training ontstaan vanuit een mooie en open groepsenergie.

Opleidingen en ervaring

De diverse werkvormen die ik aanbied zijn op elkaar afgestemd en allemaal bedoeld om te harmoniseren en balans te brengen in de 4 dimensies.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen afgerond op het gebied van (energetisch) lichaamswerk en bewust bewegen:

Energetisch lichaamswerk en sensi therapie
In mijn opleiding bij de 4d life academy heb ik prachtige werkvormen geleerd zoals o.a. shiatsu, Chi Nei Tsang en energetisch lichaamswerk. Zoals kenmerkend voor veel kwalitatief goede spirituele opleidingen werd er ook hier veel aandacht besteed aan het eigen bewustwordingsproces en de spirituele ontwikkeling. Daarnaast volgde ik de sensi therapie opleiding met succes en ben ik dus gekwalificeerd sensi therapeut.  

Bewust Hardlopen, bewust wandelen (oftewel ‘Mindful running en Mindful walking’), Chi running
In 2007 heb ik mijn welzijnspraktijk opgericht, die ik perfect kon combineren met mijn werk als sporttherapeut bij de Parnassia/BAVO groep. Helaas werd ik in 2014 boventallig verklaard binnen de GGZ. De oprichting van mijn eigen Mindful (hard)loopgroepen vond twee jaar eerder plaats. Naast de nodige diploma’s die ik haalde bij de atletiekunie, heb ik me gespecialiseerd in Bewust Hardlopen bij REactive. Dit vloeide voort uit de specialisatie Chi Running bij dezelfde organisatie. In de loop van de tijd heb ik diverse elementen toegevoegd aan deze trainingsleer zoals meditatie, ademwerk en diverse aspecten uit de wereld van yoga en martial arts. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als trainer loopgroepen. De laatste 11 jaar daarvan heb ik me gespecialiseerd in de combinatie (hard)lopen en mindfulness.

Ademcoach, spiritueel werker en Merkaba Heler
In 2016/2017 volgde ik een opleiding tot ademcoach bij Adem en Stem. Momenteel volg ik een opleiding tot spiritueel werker Aurora bij Spiritueel Centrum Aurora. Dit is een 4-jarige opleiding waarvan ik het eerste jaar recentelijk (in 2018) heb afgerond en mijn basisdiploma ‘Spiritueel werker’ heb behaald. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik via deze weg een nog grotere verdiepingsslag kan maken in mijn eigen (spirituele) bewustzijnsontwikkeling. Werkvormen als voice dialoque, (wederom) ademwerk, systemisch werk, sjamanisme, gestalt en professionele coaching behoren onder meer tot het vakkenpakket. De werkvormen ademwerk en voice dialoque heb ik inmiddels opgenomen in mijn aanbod.

Tevens volg ik momenteel bij deze organisatie een opleiding tot meervoudig Merkaba Heler. Dit is een bijzonder krachtige vorm van heling.