Welzijnspraktijk Edelman

Marathontraining

Heb je een goede basisconditie en heb je altijd al eens een marathon willen lopen? Of ben je nieuwsgierig naar een marathonvoorbereiding die veel minder uitputtend is dan dat je gewend bent? Dan is dit je kans!

In december start Loopschool Westland met een trainingstraject ter voorbereiding op de Marathon van Rotterdam 2019. I.s.m. Koen de Jong (met wie ik opvallend veel raakvlakken heb qua trainingsopvattingen) doe ik dit middels de methode Sportrusten. Deze trainingsmethode is anders -minder uitputtend- dan de traditionele voorbereiding op een marathon. Wel heb je voor dit traject een hartslagmeter nodig.

Tot nu toe hebben zich 5 deelnemers aangemeld en het maximale aantal is 10, dus wees er snel bij!

Een completere voorbereiding is niet denkbaar. Je krijgt een zorgvuldig uitgebalanceerd schema nadat je omslagpunt en hartslagzones zijn bepaald. Naast ondersteuning en support via e mail verzorg ik wekelijks een gezamenlijke training op mooie locaties in en om Westland. We gaan een mooie en gezellige teamspirit creëren en ondersteunen elkaar.

Trainingsdata:

 1. 16-12 Bonte Haasloop, Wateringen (10 km)
 2. 23-12
 3. 30-12
 4. 6-1
 5. 20-1
 6. 27-1
 7. 3-2
 8. 17-2
 9. 3-3
 10. 17-3
 11. 24-3
 12. 31-3 13
 13. 7-4 NN ROTTERDAM MARATHON!

De methode: sportrusten
We hanteren de door Koen ontwikkelde methode sportrusten. Bij deze methode loop je eens in de drie weken een 10 km voluit, diverse trainingen op marathontempo en daarnaast hele relaxte duurlopen (‘vogels kijken’ zoals Koen dat noemt). Via zijn organisatie verloopt de e-coaching (begeleiding middels e-mail en blog). Je krijgt een envelop met daarin een code. Daarmee kun je inloggen op de website Sportrusten.nl en je omslagpunt invullen waarna direct de hartslagzones via een handige tool berekend worden. Er wordt eveneens een inschatting gemaakt van de te verwachten eindtijd zodat je diverse trainingen perfect op marathontempo kan lopen (hartslagzone 2). Dat is natuurlijk allemaal superleuk.

Investering
Ik verzorg dan uiteraard de organisatie en planning van dit traject en de fysieke trainingen, live coaching en begeleiding en indien gewenst bied ik 3 keer een massage voor de benen aan tegen sterk gereduceerd tarief van in totaal €50,-. Veel beter en completer kun je je marathonvoorbereiding niet wensen natuurlijk. Ik bied dit traject aan voor €250,- all inclusive (behalve de inschrijfgelden voor de evt. testlopen en de marathon zelf uiteraard). Aanmelden kan via info@welzijnspraktijkedelman.nl.