Welzijnspraktijk Edelman

Referenties

Integer, kundig en veelzijdig
“George is een integere, kundige en veelzijdige therapeut die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Door zijn prettige en persoonlijke manier van werken voelen mensen zich snel ontspannen en op hun gemak bij hem. Ik heb goede ervaringen met George en beveel hem dan ook van harte aan! ”
Marcus J.
*****************
Respect voor de eigenheid

In 2014 ben ik begonnen met Bewust Hardlopen bij George. Zijn werkwijze sprak me aan omdat het om veel meer gaat dan hardlopen. De trainingen worden op een rustige wijze opgebouwd met kracht- en meditatieoefeningen tussendoor. Zijn wijze levenslessen vlecht George moeiteloos door het programma heen. Er is oog voor iedereen en respect voor de eigenheid. Steeds weer ben ik ontroerd/geraakt en dat is precies wat er gebeurt: door het fysieke bewegen, beweegt er veel meer in jou.  Daarnaast zijn de helende massagebehandelingen integer en doeltreffend: alle tijd en ruimte voor jou, je lichaam en thema’s die spelen. Ik beveel George van harte aan als sporttherapeut en massagetherapeut. Hij maak gebruik van zijn gevolgde opleidingen, ervaring en brede interesse. Een vakman en fijn mens!”
Jolanda
*****************
Met hart en ziel
“George is een bevlogen mens die met hart en ziel zijn werk doet. Hij creëert, zowel in zijn hardloopgroepen als tijdens een massage, een rustige en veilige omgeving waarin ieder zichzelf kan zijn. Vanuit deze basis van acceptatie en respect werkt hij samen met zijn lopers/cliënten aan hun welzijn en groei. Doordat hij een scherp oog en oprechte aandacht heeft voor ieders persoonlijke vragen en behoeften, levert hij maatwerk. Hardlopen met of massages door George beveel ik van harte aan.”
Irene
***************
Dankbaar!
“Vanaf de eerste les wandel ik al bewust met George. Natuurlijk kun je zelf ook een stuk gaan wandelen, maar dit heeft echt meerwaarde! Elke week starten we op een ander plekje en weet George het bijzonder te maken door zijn inbreng….wat oefeningen, meditaties, ademhalingsessie of gewoon door stof tot nadenken te geven. En door na de les ook met elkaar wat te drinken, komen we vaak tot mooie gesprekken…. elke week weer genieten!

Verschillende keren heeft George mij al gemasseerd. In een warme en vertrouwde omgeving is het heerlijk je over te geven aan zijn handen. Hij weet vaak de pijnpuntjes te vinden en voor groot deel te verzachten…..niet alleen door de massage maar ook door zijn invoelend vermogen.

Twee keer heb ik een ademsessie bij George gedaan……hele bijzondere ervaringen! Door deze verbonden ademhaling kom je op diepere lagen in jezelf en mag je als het ware gaan afpellen…blokkades loslaten. Hoewel het best intensief is, brengt het zoveel meer. George weet de juiste sfeer in vertrouwen op te bouwen waardoor het mogelijk is, je aan de sessie over te geven. Dankbaar!”
Jacqueline
***************
Heerlijke sportieve break midden in de week!
“Ik doe al een aantal jaren aan ‘Bewust Hardlopen’ bij George Edelman en kan er geen genoeg van krijgen. Hoewel er vaste elementen zijn, zoals het lopen, oefeningen en een meditatie, is elke training toch weer anders en altijd verrassend leuk en fijn. De groep is warm en gezellig en we maken met elkaar dan ook een hoop lol. Heerlijk trouwens om in het midden van de week zo’n sportieve break in de natuur te hebben!”
Natascha
****************
Rugklachten zijn verdwenen
Vanwege mijn rugklachten, die ontstaan zijn door mijn zittende beroep, ben ik op zoek gegaan naar een masseur. Via de website ben ik in contact gekomen met Welzijnspraktijk Edelman en vanaf het eerste bezoek ben ik erg blij met de stap die ik genomen heb om mijn rug/lichaam maandelijks even te laten masseren door George. Mijn rugklachten zijn verdwenen en daarnaast kom je ECHT tot rust na een uur massage. Ik zet de lijn nu door om mijn rugklachten te voorkomen en daarnaast even ‘goed’ te ontspannen.
Daarnaast is George een fijne gesprekspartner om over van alles en nog wat te praten, vooral zijn kennis van ‘voeding’ vind ik erg interresant. Ik zou de massages zeker aanraden aan eenieder die fysieke klachten of een druk leven heeft, maar wie heeft dat tegenwoordig niet?
Robin Z.
*****************
Persoonlijke en oprechte aandacht
“Vanaf de eerste individuele hardlooptraining ben ik geraakt door de persoonlijke en oprechte aandacht waarmee George de training geeft. Met grote passie voor het bewegen en het bewustzijn van je lichaam waarmee je jezelf liefdevol kan uitdagen, heeft George mij geleerd het beste uit mijzelf te halen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en spiritueel. Ik heb gemerkt dat ik daar ook in het dagelijks leven plezier van heb.
Met de hardloop groep, een  fijne club mensen waar je je welkom voelt,  wordt er op verschillende locaties getraind in de natuur. In een ontspannen en ongedwongen sfeer wordt de training afgewisseld met krachtoefeningen, yoga en meditatie. Juist dat is ook een enorme kwaliteit van George om op deze manier de elementen van de natuur te kunnen ervaren. Zelfs met regen en wind word je daar blij van en wil ik ook eigenlijk nooit een training missen.
George geeft op dezelfde integere manier de massages en sinds kort ook ademsessies.  Zijn enthousiasme en deskundigheid van energetisch lichaamswerk hebben altijd een positief effect op de sessies. Dat heb ik meerdere malen mogen ervaren, en wil dat nog vaak ervaren.
Gewoon een bijzonder fijn mens om coaching  van te krijgen, Gun het jezelf om kennis te maken met zijn werkwijze.”
Wilma
*****************
Zeer integer en kundig
George is een zeer integer en kundig therapeut die veel kennis heeft van het innerlijk en lichamelijk aspect van de mens.
Zijn aanpak en strategie is doeltreffend met zeer goede effecten en inzichten.”
Esther van N.
*****************